Rahoituskierros käynnistyy 19.4.2022

8.4.2022

Oppiva Invest Oy:n vuoden 2022 toinen rahoituskierros käynnistyy pääsiäisen jälkeen tiistaina 19.04. Rahoitusta voivat hakea yritykset, jotka tarjoavat ratkaisuja ammatilliseen koulutukseen, kehittävät ammatillista osaamista, oppimista ja oppimisympäristöjä tai tekevät koulutusvientiä.

Edistämme rahoituksella myös työssä olevien ammattiosaamista.

Osaamisen kehittyminen työelämässä ja koko kansan osaamisen taso ovat Suomen menestykselle kriittisen tärkeitä. Kannustammekin mukaan erityisesti yrityksiä, jotka edistävät jatkuvaa työssä oppimista ja työelämän täydennyskoulutusta, sanoo Pekka Salmi Oppiva Investistä.

Haemme kilpailukykyisiä kasvuyrityksiä, jotka ovat saaneet ratkaisunsa jo markkinoille. Arvostamme tiimin vahvaa osaamista, innovatiivisuutta sekä yhteistyötä ekosysteemin muiden toimijoiden kanssa.

Hae viimeistään 17.5.2022

Rahoitushakemus tulee lähettää viimeistään 17.5.2022. Löydät lisätietoa rahoituksesta, rahoitusehdot ja hakukierroksen tärkeät päivämäärät sivulta Kasvuyritykselle.

Järjestämme yrityksille suunnattuun infotilaisuuden ti 21.4.2022 klo 10–11. Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena ja kutsu kokouksen lähetetään erikseen tilaisuuteen ilmoittautuneille. Tilaisuuteen voit ilmoittautua lomakkeella.

Lisätietoa

Pekka Salmi, Senior Advisor

p. +358 50 560 6018

pekka@oppivainvest.fi