Viisi ratkaisua kilpailee Suomen parhaan koulutusvientiratkaisun tittelistä

27.4.2022

Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailun Education Finland Award -sarjassa etsitään Suomen parhaita koulutusvientiratkaisuja. Kilpailun esiraati on valinnut kilpailussa jatkoon viisi ratkaisua.

Kilpailun tavoitteena on nostaa esille erilaisia oppimisen ratkaisuja, edistää tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua sekä kannustaa toimijoita luomaan ja kehittämään uusia oppimisratkaisuja myös kansainvälisille markkinoille. 

Voitosta kilpailevat Education Finland Award -sarjassa:

  • Eduten
  • HEI Schools
  • Howspace
  • Kide Science
  • Seppo

Kilpailusarjan voittajan valitsee tuomaristo, jonka puheenjohtajana toimii valtiosihteeri Tuomo Puumala, OKM. Tulokset julkistetaan 1.6.2022 klo 9-11 järjestettävässä tilaisuudessa. Tilaisuudessa palkitaan tuotesarjan sekä Education Finland Award -kilpailusarjan voittajat sekä yleisön suosikit.

Paras suomalainen oppimisratkaisu on vuosittain järjestettävä laatukilpailu, jonka järjestää Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen. Education Finland Award -kilpailusarjassa pääyhteistyökumppanit Education Finland sekä Oppiva Invest Oy.