Kasvu Open – Kymmenet yritykset jatkoivat matkaansa Kasvu Openin kasvupoluilla

14.10.2022

Kasvu Openin viimeiseen isoon sparrauspäivään 13. lokakuuta osallistui Koulutusviennin ja Edtech -kasvupoluilta neljä yritystä. Yhteensä kuusikymmentä yritystä sai jälleen arvokasta sparrausta omaan kasvuunsa Espoossa.

Kasvu Open on ollut kokonaisuudessaan mukana olleille yrityksille tärkeä matka. Mukaan valitut yritykset ovat saaneet kuluvan vuoden aikana maksutonta valmennusta ja sparrausta tapahtumapäivissä ja ohjelman muissa tilaisuuksissa. Myös uudet toimialan ja oman alueen toimijoiden verkostot ovat Kasvu Openin tärkeää antia.

Yrityksille maksuttomien Kasvupolku-ohjelmien tavoite on sparrata yritysten liiketoimintaa, ratkaista yrittäjien kasvuhaasteita ja tehostaa verkostoitumista.

– Koko Kasvu Open -projektissa on tärkeää, että yritykset altistavat itsensä ulkopuoliselle tarkastelulle. Vaihtuvien sparraajien näkökulmat ja huomiot ovat arvokkaita yrityksen kehittymiselle ja kasvulle, yritysten sparraajana toiminut Titta Mantila Oppiva Investistä sanoo. 

Moni yritys on osallistunut Kasvu Openiin juuri sparrauksen vuoksi. Prosessi on siis mahdollista sijoittumista tärkeämpi.

– On ollut hienoa nähdä, miten yritykset tulevat avoimella asenteella sparrattaviksi. He todella haluavat kehittyä ja ottaa apua vastaan. Olemme yhdessä pohtineet esimerkiksi kehittämisen prioriteettejä – mitä pitää olla valmiina ja kunnossa, ennen kuin voi mennä eteenpäin, Mantila kertoo.

Vuoden kasvuyritys julkistetaan Jyväskylässä marraskuussa

Lokakuun sparrauspäivään osallistuneet Kasvu Openin TOP 60 -yritykset kisaavat Vuoden kasvuyritys -tittelistä. Seuraavaksi valtakunnallinen tuomaristo valitsee kuudenkymmenen yrityksen joukosta kymmenen yritystä, jotka etenevät finaalivaiheeseen. Vuoden kasvuyritys julkistetaan Kasvu Open Karnevaalissa Jyväskylässä 3. marraskuuta.

Koulutusviennin Kasvupolku®-ohjelmassa TOP 60 -joukossa ovat mukana Kipinäkeskus ja Mafy. EDTECH Kasvupolku® -ohjelmassa TOP 60 -joukkoon valittiin Mesensei ja Reactored.

  • Kipinäkeskus tarjoaa monipuolisia kommunikoinnin ja kielen kehityksen tukemiseen tarkoitettuja materiaaleja ja apuvälineitä sekä koulutuksia
  • Mafy tarjoaa sähköisiä oppimateriaaleja ja valmennuskursseja
  • Mesensei tarjoaa digitaalisen alustan erilaisille yhteisöille
  • Reactored on joustava oppimisympäristö kielten koulutukseen

– Jäämme jännittämään, nähdäänkö näiden kasvupolkujen yrityksiä loppumetreillä kilpailussa. Joka tapauksessa yhdeksän sparrausta on näillekin yrityksille antanut uutta osaamista, uusia toimintamalleja ja verkostoja, Mantila sanoo.

Lisätietoa

Titta Mantila, toimitusjohtaja, Oppiva Invest

p. +358 40 706 7700

titta@oppivainvest.fi

Kasvu Open Karnevaali 3.11.2022 Jyväskylässä

Kasvu Open Karnevaali on kaikille avoin ja maksuton kasvuyritystapahtuma, kerää yhteen sadat kotimaisen kasvuyritysskenen toimijat: yrittäjät, sparraajat, kumppanit ja sidosryhmät.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>