Perustaitoja tukevat oppimisratkaisut – tule kuulemaan kyselyn tuloksia 8.6.2023

23.5.2023

Millaisia oppimisratkaisuja ammatillisen ja TUVA-koulutuksen järjestäjät hyödyntävät oppijoiden perustaitojen tukemisessa? Millaisia ovat opettajien toiveet ja tarpeet? Kerromme kiinnostusta herättäneen kyselyn tuloksista – tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan online-tilaisuuteen 8. kesäkuuta!

Oppiva Invest on selvittänyt, millaisia oppimisratkaisuja ammatillisessa ja TUVA-koulutuksessa käytetään perustaitojen tukemiseen, miten ratkaisuja hyödynnetään ja millaisia tarpeita opetushenkilökunnalla perustaitojen tukemiseen on.

– Kysely sai innostuneen vastaanoton, ja kyselyyn vastasi lähes kolmesataa yhteisten tutkinnon osien opettajaa sekä opiskeluvalmiuksia tukevaa ja TUVA-koulutuksen opettajaa ja ohjaajaa, iloitsee Reetta Paloheimo Oppiva Investiltä.

Tuloksia esitellään online-tilaisuudessa 8.6. klo 9 – 10.15. Tilaisuudessa on aikaa keskustelulle aiheen ympärillä.

Kyselyn tuloksia – perustaitoja tukevat oppimisratkaisut

Aika: torstai 8.6. klo 9 – 10.15
Paikka: Online / Teams
Ilmoittaudu viim. tiistaina 6.6.2023 – saat linkin sähköpostilla hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Tervetuloa!

Lähetämme esitysmateriaalin ja tilaisuuden tallenteen tulosten esittelyn osalta kaikille ilmoittautuneille tilaisuuden jälkeen. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka kalenterissa olisi päällekkäinen meno.

Lisätietoa

Reetta Paloheimo, kehittämispäällikkö, markkina-analyysit

reetta@oppivainvest.fi
+358 45 114 9657

Lue lisää kyselystä: Oppiva Invest selvittää perustaitojen oppimista tukevia oppimisratkaisuja (20.4.2023)