Oppiva Investin rahoitushaku 2/2024 avautuu 15.4.

12.3.2024

Oppiva Invest Oy:n vuoden 2024 toinen rahoitushaku käynnistyy maanantaina 15.4.2024. Oppiva Investin täydentävä rahoitus sopii yrityksille, jotka tarjoavat ratkaisuja koulutukseen ja kehittävät osaamista, oppimista ja oppimisympäristöjä.

Elinkeinoelämä uudistuu, ja työtehtävät sekä työelämässä tarvittava osaaminen muuttuvat nopealla tahdilla. Suomalaisia kasvuyrityksiä tarvitaan ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia, joita osaamiseen ja oppimiseen liittyy.

Tutustu Oppiva Investin rahoitukseen Rahoitusta yritykselle -sivulla. Rahoitushaun tärkeät päivämäärät, ohjeet ja pohjat hakemuksen tekemiseen löydät Hae rahoitusta -sivulta.

Rahoitushakemus tulee lähettää viimeistään 15.5.2024.

Infotilaisuus yrityksille 23.4.2024

Kuulet rahoituksesta ja Oppiva Investistä rahoittajana yrityksille suunnatussa infotilaisuudessa tiistaina 24.1.2024 klo 10–11. Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena ja kutsu kokouksen lähetetään erikseen tilaisuuteen ilmoittautuneille. Tilaisuuteen voit ilmoittautua lomakkeella. Tervetuloa!

Lisätietoa

Pekka Salmi

Senior Advisor

puh. 050 560 6018
pekka@oppivainvest.fi


Kuulen mielelläni ratkaisustasi – sparraan ja autan liiketoiminnan kehittämisessä, yritysjärjestelyissä ja rahoituksessa. Ota yhteyttä myös rahoituksen hakemiseen liittyvissä kysymyksissä!