Oppiva Investin rahoitus ja osaaminen vahvistavat teknologiayritysten kasvua

4.4.2024

Digitalisaatio haastaa työelämässä tarvittavaa osaamista ja ammatillista koulutusta. Oppiva Invest on aktiivinen kehittäjäkumppani kasvua tavoitteleville teknologiayrityksille, jotka tarjoavat ratkaisuja osaamisen kehittämiseen. Oppiva Investin rahoitusta voi hakea huhti-toukokuussa 2024.

Oppiva Investin portfolioyrityksissä arvostetaan rahoitusyhtiön tiimin syvää asiantuntemusta koulutuksen, oppimisen ja osaamisen kehittämisen alueilla sekä vahvoja verkostoja.

– Oppiva Invest on Suomen ainoita koulutustoimialaan keskittyneitä rahoittajia ja sellaisena 3DBearille todella arvokas täydentävä rahoittaja. OI:n tiimillä on sijoittajista ja rahoittajista paras osaaminen juuri osaamisen kehittämisen ja koulutuksen kentällä, joten he pystyvät tarjoamaan meille rahoituksen lisäksi markkinatietoa, näkemystä ja verkostoja, sanoo Jussi Kajala 3DBearista.

Rahoitus mahdollistaa tärkeät investoinnit

Annie Advisorille Oppiva Investin rahoitus ja kumppanuus on mahdollistanut investointeja kasvuun ja fokuksen pitämisen oppilaitoksissa. Myös verkostojen kautta avautuneet mahdollisuudet ovat tulleet käyttöön.

– Oppiva Investin asiantuntijat ovat tuoneet meille kontakteja kiinnostaviin koulutuksen järjestäjiin ja muihin kumppaneihin. Oppiva Invest on tarjonnut meille myös näkyvyyttä, Miska Noponen Annie Advisorista sanoo.

Sekä Kajala että Noponen pitävät arvossa myös Oppiva Investin portfolioyritysten yhteisöä.

– Olemme löytäneet tästä porukasta hyviä yhteistyökumppaneita, Kajala sanoo.

Huhtikuussa 2024 käynnistyvässä rahoitushaussa Oppiva Investin täydentävää rahoitusta voivat hakea yritykset, jotka tarjoavat digitaalisia ratkaisuja koulutukseen ja kehittävät osaamista, oppimista ja oppimisympäristöjä.

Työelämän murros haastaa osaamista – uudistuvassa työelämässä tarvitaan uusia teknologioita

Koulutuksen ja osaamisen kehittämisen parista löytyy mahdollisuuksia suomalaisille teknologiayrityksille ja innovaatioille. Oppiva Invest kiihdyttää toimialalla jo toimivien yritysten kasvua ja avaa mahdollisuuksia toimialan ulkopuolelta tuleville yrityksille.

– Aktiivisesti yrityksen kehittämiseen osallistuvan kumppanin ja vakaan, riskiä kantavan rahoittajan yhdistelmä tarjoaa yritykselle erittäin hyvän mahdollisuuden rakentaa kasvua tässä ajassa, Titta Mantila Oppiva Investiltä sanoo.

Elinkeinoelämä uudistuu, ja työtehtävät sekä työelämässä tarvittava osaaminen muuttuvat nopealla tahdilla. Suomalaisia kasvuyrityksiä tarvitaan ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia, joita osaamiseen ja oppimiseen liittyy.

– Innovatiivisten kasvuyritysten rooli on tässä yhtälössä keskeinen, Mantila painottaa.


Avaimet vakaaseen kasvuun

  • Vakuudetonta pääomalainaa yrityksen kasvuinvestointeihin
  • Täydentää yrityksen osakkaiden ja sijoittajien rahoitusta ja jakaa näin riskiä – yrityksen omistus säilyy yrityksellä itsellään
  • Aktiivinen kehittäjä ja kumppani
  • Osaamisalueina osaamisen kehittäminen, koulutus, teknologiat
  • Verkostoja ja kumppanuuksia

Ota yhteyttä!

Titta Mantila

toimitusjohtaja

puh. 040 706 7700
titta@oppivainvest.fi


Ota yhteyttä, kun haluat tietoa ja sparrausta yrityksesi rahoitukseen ja kehittämiseen. Kerron mielelläni OI:n rahoituksesta ja yhtiöön liittyvistä yleisistä asioista.

Pekka Salmi

Senior Advisor

puh. 050 560 6018
pekka@oppivainvest.fi


Kuulen mielelläni ratkaisustasi – sparraan ja autan liiketoiminnan kehittämisessä, yritysjärjestelyissä ja rahoituksessa. Ota yhteyttä myös rahoituksen hakemiseen liittyvissä kysymyksissä!