Ammatillisen osaamisen verkosto

Suunta kohti kehittäjäkumppanuuksia ja avoimia verkostoja

Kun palveluita ammattiosaamisen kehittämiseen suunnitellaan, uudistetaan, muokataan ja parannetaan yhdessä, ne vastaavat paremmin työelämän tarpeisiin ja vahvistavat osaamista tehokkaammin.

Lisäarvoa oppijoille, opetushenkilökunnalle ja työelämälle

Osaamisen kehittäminen ja siihen liittyvät oppimisympäristöt ja teknologiaratkaisut ovat yhdessä ja erikseen monimutkainen ilmiö. Kokonaisuuteen liittyy valtava määrä erilaisia toimijoita – kutsumme teidät yhteiseen keskusteluun!

Oppiva Investin tavoite on, että rahoitettava yritystoiminta uudistaa ammatillista oppimista ja tuottaa lisäarvoa sekä oppijoille, opetushenkilökunnalle että työelämälle.

Luomme uudenlaisia kehittäjäkumppanuuksia koulutuksen järjestäjien, työ- ja elinkeinoelämän, koulutuksen sidosryhmien ja kasvuyritysten kesken. Kumppanuus tuottaa kasvua, elinvoimaista yrittäjyyttä ja innovaatioita, jotka vastaavat ammatillisen koulutuksen tarpeisiin.

Tervetuloa verkostoomme!

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö, kysy tai lähetä terveisiä. Olemme sinuun yhteydessä nopeasti.

  Käsittelemme yhteystietoja huolellisesti. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

  Juuri nyt

  Viisi ratkaisua kilpailee Suomen parhaan koulutusvientiratkaisun tittelistä

  Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailun Education Finland Award -sarjassa etsitään Suomen parhaita koulutusvientiratkaisuja. Kilpailun esiraati on valinnut kilpailussa jatkoon viisi ratkaisua.

  Lue lisää

  Rahoituskierros 1/2022 käynnistyy – haemme kilpailukykyisiä kasvuyrityksiä

  Oppiva Invest Oy:n rahoituskierros 1/2022 on käynnistynyt. Rahoitusta voivat hakea yritykset, jotka tarjoavat ratkaisuja ammatilliseen koulutukseen, kehittävät ammatillista osaamista, oppimista ja oppimisympäristöjä tai edistävät suomalaista koulutusvientiä.

  Lue lisää

  Raportti: Kasvuyritykset ovat tärkeitä kumppaneita ammatilliselle koulutukselle ja työelämälle

  Suomalaiset oppimisratkaisuja tarjoavat ja koulutusvientiin tähtäävät kasvuyritykset voivat auttaa ja uudistaa

  Lue lisää

  Oppiva Invest

  OI on valtion erityistehtäväyhtiö.