Ammatillisen osaamisen verkosto

Suunta kohti kehittäjäkumppanuuksia ja avoimia verkostoja

Kun palveluita ammattiosaamisen kehittämiseen suunnitellaan, uudistetaan, muokataan ja parannetaan yhdessä, ne vastaavat paremmin työelämän tarpeisiin ja vahvistavat osaamista tehokkaammin.

Lisäarvoa oppijoille, opetushenkilökunnalle ja työelämälle

Osaamisen kehittäminen ja siihen liittyvät oppimisympäristöt ja teknologiaratkaisut ovat yhdessä ja erikseen monimutkainen ilmiö. Kokonaisuuteen liittyy valtava määrä erilaisia toimijoita – kutsumme teidät yhteiseen keskusteluun!

Oppiva Investin tavoite on, että rahoitettava yritystoiminta uudistaa ammatillista oppimista ja tuottaa lisäarvoa sekä oppijoille, opetushenkilökunnalle että työelämälle.

Luomme uudenlaisia kehittäjäkumppanuuksia koulutuksen järjestäjien, työ- ja elinkeinoelämän, koulutuksen sidosryhmien ja kasvuyritysten kesken. Kumppanuus tuottaa kasvua, elinvoimaista yrittäjyyttä ja innovaatioita, jotka vastaavat ammatillisen koulutuksen tarpeisiin.

Tervetuloa verkostoomme!

Oppiva Investin kumppaneita

Juuri nyt

Tuore näkymä markkinatietoon: ammatillinen koulutus Suomessa

Maksuton opas tarjoaa tuoreen näkymän ammatillisen koulutuksen keskeisiin rakenteisiin ja markkinoihin. Opas on suunnattu erityisesti yrityksille, jotka tavoittelevat tai haluavat kasvattaa asiakkuuksia ammatillisessa koulutuksessa.

Lue lisää

OI Portfolio: Guidin kirittää henkilöstön osaamista Tredussa

Tredussa henkilöstön osaaminen on voimavara ja resurssi, joka kartuttaa organisaation kyvykkyyttä ja tukee työhyvinvointia. Guidin on mukana kannustamassa tredulaisia määrätietoisella opintiellä.

Lue lisää

Selvitys: Parhaat digiratkaisut perustaitojen oppimiseen auttavat oppijaa ja opettajaa

Suurin osa oppijoiden perustaitoja tukevista opettajista käyttää erilaisia teknologioita ja digitaalisia ratkaisuja opetuksen tukena. Ratkaisuja kaivataan erityisesti yksilöllistämiseen ja osaamistarpeiden selvittämiseen. Oppiva Investin kyselyn vastauksista ja tausta-aineistosta kirkastui perustaitojen rakentumista kuvaava viitekehys.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö, kysy tai lähetä terveisiä. Olemme sinuun yhteydessä nopeasti.

    Käsittelemme yhteystietoja huolellisesti. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

    Oppiva Invest

    OI on valtion erityistehtäväyhtiö.