Ammatillisen osaamisen verkosto

Suunta kohti kehittäjäkumppanuuksia ja avoimia verkostoja

Kun palveluita ammattiosaamisen kehittämiseen suunnitellaan, uudistetaan, muokataan ja parannetaan yhdessä, ne vastaavat paremmin työelämän tarpeisiin ja vahvistavat osaamista tehokkaammin.

Lisäarvoa oppijoille, opetushenkilökunnalle ja työelämälle

Osaamisen kehittäminen ja siihen liittyvät oppimisympäristöt ja teknologiaratkaisut ovat yhdessä ja erikseen monimutkainen ilmiö. Kokonaisuuteen liittyy valtava määrä erilaisia toimijoita – kutsumme teidät yhteiseen keskusteluun!

Oppiva Investin tavoite on, että rahoitettava yritystoiminta uudistaa ammatillista oppimista ja tuottaa lisäarvoa sekä oppijoille, opetushenkilökunnalle että työelämälle.

Luomme uudenlaisia kehittäjäkumppanuuksia koulutuksen järjestäjien, työ- ja elinkeinoelämän, koulutuksen sidosryhmien ja kasvuyritysten kesken. Kumppanuus tuottaa kasvua, elinvoimaista yrittäjyyttä ja innovaatioita, jotka vastaavat ammatillisen koulutuksen tarpeisiin.

Tervetuloa verkostoomme!

Juuri nyt

Murros 2023 -tapahtuma huhtikuussa: Uusi oppiminen nyt ja tulevaisuudessa

Valtakunnallinen Murros 2023 -tapahtuma avaa näkymiä ammatillisen koulutuksen ja oppimisen murrokseen ja digitalisaation mahdollisuuksiin. Miten oppia kestävästi, pilvessä ja virtuaalisesti?

Lue lisää

Toimintakatsaus 2022: Voimaa kumppanuuksista ja yritysten onnistumisista

Vuonna 2022 olemme Oppiva Investissä saaneet seurata myös yritystemme hienoja onnistumisia, vaikka viime vuodet ovatkin olleet koulutustoimialan yrityksille vaikeita.

Lue lisää

Selvitys: Opetusteknologiaa hankkimassa – näkökulmia valintaan ja käyttöönottoon

Onnistuneet opetusteknologioiden hankinnat vievät kohti opetuksen ja oppimisen visiota ja kestävää digitalisaatiokehitystä. Opetuksen ja oppimisen visio, opettajien rooli ja strategisen johdon tuki korostuvat opetusteknologioiden hankinnoissa ammatillisessa koulutuksessa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö, kysy tai lähetä terveisiä. Olemme sinuun yhteydessä nopeasti.

    Käsittelemme yhteystietoja huolellisesti. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

    Oppiva Invest

    OI on valtion erityistehtäväyhtiö.