Ammatillisen osaamisen verkosto

Suunta kohti kehittäjäkumppanuuksia ja avoimia verkostoja

Kun palveluita ammattiosaamisen kehittämiseen suunnitellaan, uudistetaan, muokataan ja parannetaan yhdessä, ne vastaavat paremmin työelämän tarpeisiin ja vahvistavat osaamista tehokkaammin.

Lisäarvoa oppijoille, opetushenkilökunnalle ja työelämälle

Osaamisen kehittäminen ja siihen liittyvät oppimisympäristöt ja teknologiaratkaisut ovat yhdessä ja erikseen monimutkainen ilmiö. Kokonaisuuteen liittyy valtava määrä erilaisia toimijoita – kutsumme teidät yhteiseen keskusteluun!

Oppiva Investin tavoite on, että rahoitettava yritystoiminta uudistaa ammatillista oppimista ja tuottaa lisäarvoa sekä oppijoille, opetushenkilökunnalle että työelämälle.

Luomme uudenlaisia kehittäjäkumppanuuksia koulutuksen järjestäjien, työ- ja elinkeinoelämän, koulutuksen sidosryhmien ja kasvuyritysten kesken. Kumppanuus tuottaa kasvua, elinvoimaista yrittäjyyttä ja innovaatioita, jotka vastaavat ammatillisen koulutuksen tarpeisiin.

Tervetuloa verkostoomme!

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö, kysy tai lähetä terveisiä. Olemme sinuun yhteydessä nopeasti.

  Käsittelemme yhteystietoja huolellisesti. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

  Juuri nyt

  OI Portfolio: CSE:n liikuntapelit edistävät oppimista

  CSE Entertainmentin liikuntapelit saavat sekä aktiiviset että vähemmän liikkuvat liikkeelle Suomessa ja eri puolilla maailmaa. Ammattiopisto Spesian toimipisteissä CSE Entertainmentin iWall-peliseinillä tehdään useita tuhansia liikuntasuorituksia kuukaudessa.

  Lue lisää

  OI Portfolio: 3DBear auttaa oppilaitoksia tekemään virtuaalisia oppimisympäristöjä itse

  3DBearin virtuaalisia, pelillisiä oppimisympäristöjä hyödynnetään noin puolessa Suomen ammatillisista oppilaitoksista. Forssan ammatti-instituutissa simulaatioita ja muita teknologisia innovaatioita hyödynnetään opetuksessa yhä enemmän.

  Lue lisää

  OI Portfolio: Mevean simulaattorit siivittävät oppimista

  Haasteista innostuminen ja jatkuva kehittyminen uudistaa ja vie simulaatioteknologian edelläkävijää Meveaa eteenpäin. Oppiva Investin pääomalaina mahdollistaa kehittämisen ja myynnin ulkomaille.

  Lue lisää

  Oppiva Invest

  OI on valtion erityistehtäväyhtiö.