Rahoituskierros 1/2023 käynnistyy 12.1.

12.1.2023

Oppiva Invest Oy:n vuoden 2023 ensimmäinen rahoituskierros käynnistyy torstaina 12.1. Rahoitusta voivat hakea yritykset, jotka tarjoavat ratkaisuja ammatilliseen koulutukseen, kehittävät ammatillista osaamista, oppimista ja oppimisympäristöjä tai tekevät koulutusvientiä.

Ammatillisen koulutuksen tarve lisääntyy jatkuvasti, ja ammatillisessa koulutuksessa eletään nyt suurta murrosta. Tarve, odotukset ja vaatimukset jatkuvalle oppimiselle lisääntyvät työpaikoilla
– osaamisen kehittäminen nähdään tärkeänä kilpailutekijänä.

Ammatillisen koulutuksen järjestäminen ja oppimisympäristöt muuttuvat vauhdilla. Oppilaitoksissa mietitään nyt aivan uudelta pohjalta digitalisaation mahdollisuuksia.

Kannustamme mukaan yrityksiä, joilla on ammatillisen osaamisen kehittämiseen sopivia ratkaisuja. Kuulemme mielellämme yrityksistä, jotka jakavat meidän tahtotilamme kehittää osaamista sekä oppilaitoksissa että työelämässä, sanoo Pekka Salmi Oppiva Investistä.

Haemme kilpailukykyisiä kasvuyrityksiä, jotka ovat saaneet ratkaisunsa jo markkinoille. Arvostamme tiimin vahvaa osaamista, innovatiivisuutta sekä yhteistyötä ekosysteemin muiden toimijoiden kanssa.

Hae viimeistään 13.2.2023

Rahoitushakemus tulee lähettää viimeistään 13.2.2023. Löydät lisätietoa rahoituksesta, rahoitusehdot ja hakukierroksen tärkeät päivämäärät sivulta Kasvuyritykselle.

Järjestämme yrityksille suunnattuun infotilaisuuden tiistaina 17.1.2023 klo 10–11. Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena ja kutsu kokouksen lähetetään erikseen tilaisuuteen ilmoittautuneille. Tilaisuuteen voit ilmoittautua lomakkeella.

Lisätietoa

Pekka Salmi, Senior Advisor
p. +358 50 560 6018
pekka@oppivainvest.fi

Voisit olla kiinnostunut myös

No posts