Murros 2023 -tapahtuma 18. huhtikuuta: Uusi oppiminen nyt ja tulevaisuudessa

28.3.2023

Valtakunnallinen Murros 2023 -tapahtuma avaa näkymiä ammatillisen koulutuksen ja oppimisen murrokseen ja digitalisaation mahdollisuuksiin. Miten oppia kestävästi, pilvessä ja virtuaalisesti?

Ensimmäistä kertaa valtakunnallisena järjestettävä Murros 2023 kokoaa yhteen oppimisympäristöratkaisuja kehittävät yritykset sekä ammatillisen koulutuksen toimijat eri puolilta Suomea. Tapahtuma järjestetään 18.4. Keuda-talossa Keravalla. 

– Murros 2023 -tapahtuman teemoja ovat muun muassa oppimisanalytiikka, hyvinvointi, kestävä kehitys, kyberturvallisuus ja erilaiset ohjelmistot ja tekniset toteutukset. Murros 2023 tarjoaa huikean kattauksen opetuksessa ja yrityksissä käytettävistä teknologioista virtuaali- ja lisätystä todellisuudesta robotiikkaan ja tekoälyyn, Titta Mantila Oppiva Investistä iloitsee.

Tapahtuma on suunnattu ammatillisen koulutuksen pedagogisille toimijoille, oppimisen asiantuntijoille, digikehittäjille, opiskelijoille ja muille uusista teknologioista kiinnostuneille.

– Tapahtuma saattaa yritykset ja oppilaitokset lähemmäs toisiaan ratkomaan ammatillisen osaamisen ja oppimisen haasteita ja tarpeita. Toivomme, että tapahtuma herättää vilkasta keskustelua koulutuksen ja oppimisen digitaalisesta murroksesta, Mantila sanoo. 

Tapahtuman järjestävät yhdessä Oppiva Invest, KEUDA, Opetushallitus ja AMKE ry.

#Murros2023 | Uusi oppiminen nyt ja tulevaisuudessa – hyvinvointia ja kestävyyttä

Aika: Tiistai 18.4.2023 klo 9:00–16:00
Paikka: Hybriditapahtuma – paikan päällä Keravalla Keuda-talossa sekä verkossa

Tutustu valtakunnallisen Murros-tapahtuman ohjelmaan Keudan sivuilla ja ilmoittaudu mukaan: Murros 2023 18.4.2023

Voisit olla kiinnostunut myös

No posts