Lyfta ja Annie Advisor OI Portfolioon

28.8.2023

Kaksi uutta yritystä on liittynyt OI Portfolioon. Lyfta ja Annie Advisor tarjoavat uusia, kiinnostavia ratkaisuja ammatilliseen koulutukseen.

Lyfta on opetus- ja oppimisalusta, joka vie oppijan elämykselliselle matkalle ympäri maailman. Lyfta tarjoaa lähestyttäviä, laadukkaita sisältöjä ja tarinoita, jotka tutustuttavat opiskelijoita monimutkaisiin teemoihin ja globaaleihin ilmiöihin.

Lyfta esimerkiksi tutustuttaa oppijan ihmisiin, joita et tavallisesti arjessa kohtaisi. Lyftan ovat perustaneet kansainvälisesti ansioituneet ja dokumenttielokuva-alalla pitkään vaikuttaneet Serdar Ferit ja Paulina Tervo.

Annie-botti auttaa opiskelijan tuen piiriin

Annie Advisor kehittää tukibotti Annieta. Annie ehkäisee opintojen keskeytyksiä ja tukee opiskelijan hyvinvointia – botti kysyy kuulumiset ja ohjaa tarvittaessa juuri hänelle sopiviin tukipalveluihin.

– Opiskelijat hakevat keskimäärin liian myöhään apua. Annie-botille on helpompi myöntää, että on huolia, vaikka asia sitten ohjautuukin ihmiselle, kertoo Miska Noponen Annie Advisorilta.

Annien idea on syntynyt yhteistyössä ammatillisen oppilaitoksen kanssa. Yhteiskehittämisen ansiosta botti vastaa suoraan opiskelijoiden ja oppilaitosten tarpeisiin. Annien kanssa on viestinyt Suomessa jo 45 000 opiskelijaa 23 oppilaitoksesta.

Tulevaisuudessa Annie auttaa myös esimerkiksi italialaisia opiskelijoita.

– Italiassa olemme jo tehneet onnistuneita pilotteja. Oppiva Investin rahoitus mahdollistaa meille kansainvälistymisen EU-alueella ja myös pitkäjänteisen, vahvan tuotekehityksen, Noponen sanoo.

Tutustu Annieen ja Lyftaan!

Annie Advisor

Lyfta

Kaikki OI Portfolion yritykset: OI Portfolio

Tutustu Oppiva Investin tarjoamaan rahoitukseen – rahoituskierros kasvuyrityksille syyskuussa 2023!

Voisit olla kiinnostunut myös

No posts