Portfolio

Portfoliosta löydät Oppiva Investin rahoittamat yritykset – yritykset, jotka tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja ammatilliseen koulutukseen, oppimiseen ja osaamiseen. Yhteinen tavoitteemme on uudistaa ammatillista oppimista ja tuoda lisäarvoa opiskelijoille, opetushenkilökunnalle ja työelämälle.

OI Portfolio – tutustu!

Four Ferriesin eMathStudio löytää aukot matematiikan osaamisessa

Four Ferriesin eMathStudio on oppimisympäristö, joka avaa matematiikan maailman ja ohjaa oppijaa. Opettajaa eMathStudio auttaa paikantamaan osaamisen aukkoja.

Lue lisää

OI Portfolio: Secapp tuo arjen turvallisuutta oppilaitoksiin

Kaasuvaara, tulipalo, sähkökatkokset – arjen turvallisuuteen oppilaitoksessa voi kohdistua monenlaisia häiriöitä ja myös suoranaista uhkaa. Savon koulutuskuntayhtymä Sakky varmistaa nopean ja ammattimaisen toiminnan häiriötilanteissa Secappin viestintä- ja hälytysratkaisun avulla.

Lue lisää

OI Portfolio: CSE:n liikuntapelit edistävät oppimista

CSE Entertainmentin liikuntapelit saavat sekä aktiiviset että vähemmän liikkuvat liikkeelle Suomessa ja eri puolilla maailmaa. Ammattiopisto Spesian toimipisteissä CSE Entertainmentin iWall-peliseinillä tehdään useita tuhansia liikuntasuorituksia kuukaudessa.

Lue lisää

OI Portfolio: 3DBear auttaa oppilaitoksia tekemään virtuaalisia oppimisympäristöjä itse

3DBearin virtuaalisia, pelillisiä oppimisympäristöjä hyödynnetään noin puolessa Suomen ammatillisista oppilaitoksista. Forssan ammatti-instituutissa simulaatioita ja muita teknologisia innovaatioita hyödynnetään opetuksessa yhä enemmän.

Lue lisää

OI Portfolio: Mevean simulaattorit siivittävät oppimista

Haasteista innostuminen ja jatkuva kehittyminen uudistaa ja vie simulaatioteknologian edelläkävijää Meveaa eteenpäin. Oppiva Investin pääomalaina mahdollistaa kehittämisen ja myynnin ulkomaille.

Lue lisää