Portfolio

Portfoliosta löydät Oppiva Investin rahoittamat yritykset – yritykset, jotka tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja ammatilliseen koulutukseen, oppimiseen ja osaamiseen. Yhteinen tavoitteemme on uudistaa ammatillista oppimista ja tuoda lisäarvoa opiskelijoille, opetushenkilökunnalle ja työelämälle.

OI Portfolio – tutustu!

OI Portfolio: Guidin kirittää henkilöstön osaamista Tredussa

Tredussa henkilöstön osaaminen on voimavara ja resurssi, joka kartuttaa organisaation kyvykkyyttä ja tukee työhyvinvointia. Guidin on mukana kannustamassa tredulaisia määrätietoisella opintiellä.

Lue lisää

Qridi tekee osaamisen näkyväksi

Parhaimmillaan oppimisen arviointi on kokonaisvaltainen näkymä osaamiseen. Qridi on suomalainen työkalu, joka ohjaa jatkuvaan arviointiin ja kannustaa ja tukee oppimista.

Lue lisää

Four Ferriesin eMathStudio löytää aukot matematiikan osaamisessa

Four Ferriesin eMathStudio on oppimisympäristö, joka avaa matematiikan maailman ja ohjaa oppijaa. Opettajaa eMathStudio auttaa paikantamaan osaamisen aukkoja.

Lue lisää

OI Portfolio: Secapp tuo arjen turvallisuutta oppilaitoksiin

Kaasuvaara, tulipalo, sähkökatkokset – arjen turvallisuuteen oppilaitoksessa voi kohdistua monenlaisia häiriöitä ja myös suoranaista uhkaa. Savon koulutuskuntayhtymä Sakky varmistaa nopean ja ammattimaisen toiminnan häiriötilanteissa Secappin viestintä- ja hälytysratkaisun avulla.

Lue lisää

OI Portfolio: CSE:n liikuntapelit edistävät oppimista

CSE Entertainmentin liikuntapelit saavat sekä aktiiviset että vähemmän liikkuvat liikkeelle Suomessa ja eri puolilla maailmaa. Ammattiopisto Spesian toimipisteissä CSE Entertainmentin iWall-peliseinillä tehdään useita tuhansia liikuntasuorituksia kuukaudessa.

Lue lisää

OI Portfolio: 3DBear auttaa oppilaitoksia tekemään virtuaalisia oppimisympäristöjä itse

3DBearin virtuaalisia, pelillisiä oppimisympäristöjä hyödynnetään noin puolessa Suomen ammatillisista oppilaitoksista. Forssan ammatti-instituutissa simulaatioita ja muita teknologisia innovaatioita hyödynnetään opetuksessa yhä enemmän.

Lue lisää

OI Portfolio: Mevean simulaattorit siivittävät oppimista

Haasteista innostuminen ja jatkuva kehittyminen uudistaa ja vie simulaatioteknologian edelläkävijää Meveaa eteenpäin. Oppiva Investin pääomalaina mahdollistaa kehittämisen ja myynnin ulkomaille.

Lue lisää