Portfolio

Mevea Oy, Lappeenranta

Mevea kehittää fysiikkaan pohjautuvia digitaalisia kaksosia jotka mahdollistavat entistä tehokkaamman tavan toteuttaa tavoitteellista tuotekehitystä ja monipuolisia käyttäjäkoulutuksia.​ Mevean simulaatioteknologiaa käytetään maailmalla usean eri toimialan laitevalmistajien toimesta älykoneiden kehitykseen, työturvallisuuden parantamiseen, sekä uuden sukupolven ammattilaisten kouluttamiseen.​

Lisätiedot: Tero Eskola tero.eskola@mevea.com +358500150003

Glue Collaboration, Helsinki

Glue Collaboration mahdollistaa aikaisempaa monipuolisemman, vuorovaikutteisemman ja tehokkaamman etäyhteistyön tiimeille, jotka eivät ole fyysisesti samassa paikassa. Glue-alustalla oppiminen, koulutukset ja kaikentyyppinen yhteistyö tapahtuu virtuaalisessa tilassa, jossa osallistujat kokevat todellisen läsnäolon tunteen ja saavat käyttöönsä reaalimaailmasta tuttujen tapaamis- ja oppimistyökalujen digitaaliset versiot ja mahdollisuuden räätälöidä virtuaalisia ympäristöjä omaan käyttötapaukseen parhaiten sopivaksi.

Lisätiedot: Jussi Havu info@glue.work

3DBear Oy, Helsinki

3DBear tarjoaa virtuaalisia oppimisympäristöjä ja -ratkaisuja varhaiskasvatuksesta toisen asteen ja korkean asteen ammatilliseen opetukseen. 3DBearin ratkaisut mahdollistavat erilaisten taitojen harjoittelun hyödyntäen 3D-teknologioita eli lisättyä todellisuutta (augmented reality, “AR”), virtuaalitodellisuutta (“VR”), 3D-tulostusta, 360-kuvausta ja skannausta. 3DBearin ratkaisuja on ladattu 10 000 luokkahuoneessa 50 eri maassa. Bill & Melinda Gates Foundation on valinnut 3DBearin globaalisti 8 parhaan XR-koulutusyrityksen joukkoon ja Apple on listannut 3DBearin suositeltujen etäoppimisresurssien listalleen.

Lisätiedot: Kristo Lehtonen kristo@3dbear.fi +358408032638

Qridi Oy, Oulu

Qridi Oy:n kehittämä ja uuden oppimiskäsityksen mukainen oppimisalusta on käytössä Utsjoelta Malediiveille. Käyttäjiä on jo yli 60000. Koulujen lisäksi siitä ovat innostuneet ammatillisen kehittämisen sektori ja urheilijat. Yhtiön visiona on edistää miljoonien ihmisten itsetuntemusta ja oppimista. Ohjelmiston avulla oppimisprosessi tulee läpinäkyvämmäksi eri osapuolille.

Qridi Oy:n vahvuus on kokeneet oppimisen asiantuntijat ja osaava tuotekehitys. Yhteistyön tekeminen asiakkaiden kanssa on ollut keskeinen tapa tehdä tuotetta. Qridi on valittu Suomen parhaaksi oppimisratkaisuksi (2016, eOppimiskeskus) ja maailman 3.parhaaksi omassa kategoriassaan (2020, Reimagine education).

Lisätiedot: Toni Eskola, toni@qridi.fi, +358 44 5399845