Oppimisratkaisujen laatukilpailussa etsitään koulutusviennin loistavimpia tähtiä

1.2.2022

Löytyykö sinulta Suomen paras ratkaisu koulutusvientiin? Perinteikkäässä eEemeli – paras suomalainen oppimisratkaisu -laatukilpailussa etsitään parhaita ratkaisuja nyt myös koulutusvientiin kansainvälisille markkinoille.

Paras suomalainen oppimisratkaisu on vuosittain järjestettävä laatukilpailu, jonka järjestää Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen. Kilpailun tavoitteena on nostaa esille erilaisia oppimisen ratkaisuja, edistää tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua sekä kannustaa toimijoita luomaan ja kehittämään uusia oppimisratkaisuja myös kansainvälisille markkinoille.  

Muun muassa suomalaista koulutusvientiä edistäviä yrityksiä rahoittava Oppiva Invest ja Education Finland ovat tämän vuoden kilpailun pääyhteistyökumppaneita Education Finland Award -sarjassa.

“Jaamme Suomen eOppimiskeskuksen kanssa yhteiset tavoitteet, sillä tarvitsemme vientiin rohkeita suomalaisia innovaatioita ja vahvoja kasvuyrityksiä. Kilpailussa etsimmekin kotimaisia koulutuksen ratkaisuja, jotka joko ovat jo kansainvälisillä markkinoilla tai vasta etsivät mahdollisuuksia markkinoilta ulkomailla”, sanoo Titta Mantila Oppiva Investistä.

Mahdollisuus sekä kansainvälisille menestyjille että potentiaalisille tähdille

Koulutusviennin tiimoilta kilpailussa on kaksi sarjaa:

  • Education Finland Award: Suomen paras koulutusvientiratkaisu
  • Education Finland Award: Paras kotimainen koulutuksen ratkaisu, joka soveltuisi koulutusvientiin

Molemmissa sarjoissa etsitään koulutusviennin ratkaisua, joka voi olla esimerkiksi tuote, oppimateriaali, peli, palvelu, toimintatapa tai infrastruktuuri. Koulutusviennin sarjoihin voivat osallistua Suomessa toimivat yritykset sekä organisaatiot kuten yhdistykset ja oppilaitokset. Toiseen sarjaan voivat osallistua myös yksittäiset henkilöt, työryhmät tai yhteisöt.

“Kilpailu on erinomainen mahdollisuus saada näkyvyyttä, avauksia liiketoimintaan ja uusia verkostoja. Toivon, että mahdollisimman moni yritys ja organisaatio tarttuu tilaisuuteen ja ilmoittautuu mukaan kilpailuun”, Jouni Kangasniemi Education Finlandista kannustaa.

Kilpailun Education Finland Award -sarjoihin voi ilmoittautua mukaan helmikuun aikana. Hakemus pitää lähettää viimeistään 28.2.2022 klo 16.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät Suomen eOppimiskeskus ry:n sivuilta: eEemeli – Ilmoittautuminen

Voisit olla kiinnostunut myös

No posts