Astu EDTECH- tai Koulutusviennin Kasvupolulle kevään Kasvu Openissa!

11.2.2022

Kasvu Open tarjoaa tänä vuonna hienoja mahdollisuuksia yrityksille, jotka kehittävät ja tarjoavat oppimisratkaisuja ammatilliseen koulutukseen tai edistävät suomalaista koulutusvientiä. Ilmoittaudu mukaan!

Kasvu Openin maksuttomissa Kasvupolku® -sparrausohjelmissa sparrataan yritysten liiketoimintaa, ratkaistaan kasvuhaasteita ja tehostetaan verkostoitumista. Koulutustoimialalla toimiville yrityksille kevään 2022 Kasvupolku-sparrausohjelmassa löytyy kaksi kasvupolkua: Koulutusviennin Kasvupolku ja EDTECH Kasvupolku.

Koulutusviennin Kasvupolussa Oppiva Invest on kumppanina mukana Education Finlandin kanssa ja EDTECH Kasvupolussa Helsinki Education Hubin ja Googlen kanssa.

EDTECH Kasvupolku® – kumppaneina Oppiva Invest, Helsinki Education Hub ja Google

EDTECH Kasvupolku® on tarkoitettu yrityksille, jotka toimivat koulutuksen ja teknologian alueella. Sparrausohjelma kokoaa yhteen koulutusteknologian alan toimijat – yritykset, sijoittajat, opettajat, tutkijat, yritykset ja julkisen sektorin. EDTECH Kasvupolku järjestetään englanniksi. Lisätietoa: Kasvu Open: EDTECH Kasvupolku®

Koulutusviennin Kasvupolku® – kumppaneina Oppiva Invest ja Education Finland

Koulutusviennin Kasvupolku -sparrausohjelma on toimialan yrityksille, jotka tähtäävät kansainvälisille markkinoille tai toimivat jo siellä. Ohjelmaan voivat hakea kasvuintoiset alan yritykset, jotka haluavat voimaa kasvun ja viennin toteuttamiseen. Lisätietoa: Kasvu Open: Koulutusviennin Kasvupolku®

Maksuttomat Kasvu Openin Kasvupolku-sparrausohjelmat sopivat kaikille kasvuhaluisille pk-yrityksille

Kasvupolku® on ohjelmakokonaisuus, joka sisältää 2-3 tapahtumapäivää ja digitaalista työskentelyä oman aikataulun mukaan. Tapahtumapäivät järjestetään joko livenä tai etäyhteyksin Kasvu Openin digialustalla.

Haku ohjelmiin alkaa 14.2.2022 ja päättyy 20.3.2022. Hae heti mukaan!

Lisätietoa

Titta Mantila, toimitusjohtaja, Oppiva Invest
p. +358 40 706 7700
titta@oppivainvest.fi

KasvuOpen – Kasvupolut

Voisit olla kiinnostunut myös

No posts