Kutsu: Opetusteknologiaa hankkimassa – tuoreita näkökulmia valintaan ja käyttöönottoon

30.9.2022

Mitkä tekijät vaikuttavat opetusteknologioiden valintaan ja käyttöönottoon ammatillisessa koulutuksessa? Miten oppimisen ja opetuksen visio määrittää valintoja? Mikä ennakoi onnistumista? Miten alueiden ja yritysten tarpeet ja yhteinen teknologiakehitys näkyy digiratkaisujen valinnassa? 

Oppiva Investin teettämä selvitys Opetusteknologiaratkaisujen valintojen ja käyttöönottojen taustatekijöitä ammatillisessa koulutuksessa virittää ammatillisen koulutuksen järjestäjien, teknisiä ratkaisuja kehittävien yritysten ja muiden alan toimijoiden yhteistä keskustelua. 

Tuoreen selvityksen tavoitteena on auttaa ammatillisen koulutuksen järjestäjiä kehitystyössä, hankinnoissa ja hyvien ratkaisujen levittämisessä. Ratkaisujen toimittajille eli suomalaisille kasvuyrityksille selvitys tarjoaa asiakasymmärrystä  – tietoa toisen asteen ammatillisen koulutuksen tarpeista ja toimintaympäristöstä.

Selvitystä varten on haastateltu yhtätoista ammatillisen koulutuksen järjestäjän edustajaa. Selvityksen on tehnyt Kooppi asiantuntijapalveluiden Reetta Paloheimo.

Tervetuloa kuulemaan selvityksen tuloksia! Tilaisuudesta tehdään tallenne ja se toimitetaan ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

Online-tilaisuus / Teams
Tiistai 11.10.2022 klo 9–10

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään 10.10 klo 16.00 mennessä ilmoittautumislomakkeella >>

Lisätietoja

Sanja Mursu
Yhteiskuntasuhdepäällikkö, Oppiva Invest Oy
sanja@oppivainvest.fi
+358 40 515 9978

Reetta Paloheimo
Kooppi asiantuntijapalvelut
reetta.paloheimo@kooppi.fi
+358 45 114 9657

Voisit olla kiinnostunut myös

No posts