Oppiva Investin rahoituskierros 1/2024 avautuu 15.1.

20.12.2023

Oppiva Invest Oy:n vuoden 2024 ensimmäinen rahoituskierros käynnistyy maanantaina 15.1.2024. Oppiva Investin täydentävä rahoitus sopii yrityksille, jotka tarjoavat ratkaisuja koulutukseen ja kehittävät osaamista, oppimista ja oppimisympäristöjä.

Suomalaisia kasvuyrityksiä tarvitaan ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia, joita osaamiseen ja oppimiseen liittyy. Elinkeinoelämä uudistuu, ja työtehtävät sekä työelämässä tarvittava osaaminen muuttuvat nopealla tahdilla.

Tutustu Oppiva Investin rahoitukseen Rahoitusta yritykselle -sivulla. Rahoituskierroksen tärkeät päivämäärät, ohjeet ja pohjat hakemuksen tekemiseen löydät Hae rahoitusta -sivulta.

Rahoitushakemus tulee lähettää viimeistään 15.2.2024.

Infotilaisuus yrityksille 23.1.2024

Kuulet rahoituksesta ja Oppiva Investistä rahoittajana yrityksille suunnatussa infotilaisuudessa tiistaina 23.1.2024 klo 10–11. Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena ja kutsu kokouksen lähetetään erikseen tilaisuuteen ilmoittautuneille. Tilaisuuteen voit ilmoittautua lomakkeella.

Lisätietoa

Pekka Salmi

Senior Advisor

tfn 050 560 6018
pekka@oppivainvest.fi


Jag hör gärna mer om din lösning – jag sparrar och hjälper till med affärsutveckling, omstrukturering och finansiering. Du kan också kontakta mig med frågor om finansieringsansökan!

Voisit olla kiinnostunut myös

No posts